RHD

Termeni si conditii

 

1. Va multumim pentru vizita dumneavoastra pe www.rhd.com.ro si va rugam sa cititi termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Continuarea vizitei dumneavoastra pe www.rhd.com.ro implica acordarea acceptului dumneavoastra cu privire la continutul acestor termeni si conditii.

 

2. Hernia Trading Center isi rezerva dreptul de a modifica politica de termeni si conditii fara nicio notificare in avans. Va recomandam sa o parcurgeti la fiecare vizita a site-ului - continuarea vizitei dumneavoastra pe www.rhd.com.ro dupa ce modificarile la aceasta politica au fost implementate implica acordul dumneavoastra implicit asupra acestora.

 

3. Hernia Trading Center este singurul deținator al continutului postat pe www.rhd.com.ro. Utilizarea neautorizata a acestui continut, inclusiv reproducerea, stocarea, modificarea, distribuirea sau publicarea acestuia, fara un acord scris din partea Hernia Trading Center, este interzisa. Documentele (care includ, dar nu se limiteaza la informatii-text, imagini, fotografii, logo-uri si icons) fara un acord scris din partea Hernia Trading Center nu pot fi descarcate, modificate sau adaptate in alt scop in afară de cel personal, non-comercial.

 

4. Daca acetti termeni si conditii nu sunt acceptati complet, utilizarea www.rhd.com.ro trebuie încheiata imediat.

 

5. Chiar daca Hernia Trading Center face eforturi permanente pentru a asigura accesibilitatea permanenta a site-ului  www.rhd.com.ro, acest lucru nu este garantat. Hernia Trading Center nu poate garanta astfel accesul neintrerupt sau fara erori la platforma si la functionalitatile acesteia, precum nu poate garanta ca erorile vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul pe care acesta este găzduit nu au viruși sau erori.

 

6. Hernia Trading Center poate schimba continutul de pe www.rhd.com.ro in orice moment, fara notificare in avans. Continutul prezent pe acest website poate fi neactualizat - Hernia Trading Center nu isi asuma niciun angajament de a actualiza informatiile disponibile pe www.rhd.com.ro.


7. Acesti termeni si conditii se supun legislatiei din Romania. Orice disputa legala privind www.rhd.com.ro va fi supusa jurisdictiei instantelor din Romania.