RHD 2023 este acreditată de către UEMS cu 15,5 puncte EMC
RHD
Welcome Letter

Cuvant introductiv

Stimați colegi, dragi prieteni,

 

Având în față modelul IHC (International Hernia Collaboration), am decis să înființăm o asociație profesională – HTC (Hernia Training Center) -  a chirurgilor de perete abdominal, care are ca principal scop organizarea cursurilor și congreselor de chirurgie parietală. 

 

Unul dintre motivele pentru care am făcut acest pas este nevoia de a fi cât mai apropiați și interactivi cu colegii interesați de evoluția tuturor – ca un întreg – în herniologie.

 

Am înființat HTC împreună cu Alexandra Chelariu și Mircea Lica, eliminând structuri și ierarhii care pot fi la un moment dat piedici în calea scopului nostru.

 

Membrii vor avea acces nemijlocit la materiale educaționale care cuprind articole și postări săptămânale, dar mai ales operații live transmise din sala de operație, cu posibilitatea de a intra în contact cu echipa operatorie.Totodată aceștia vor avea acces prioritar și cu taxă redusă la cursurile și conferințele organizate de HTC.

Nu în ultimul rând, membrii asociației vor putea intra într-un program de fellow in clinici partenere din străinătate.

 

Ne propunem ca atât prin HTC, cât și prin RHD să devenim un reper de încredere pentru cei ce doresc să aibă acces la educație medicală la standarde internaționale.

 

Vă mulțumim că ne sunteți alături în acest început de an și de drum !

Dr. Victor RADU
 

Imagine doctor Victor Radu
Dr. Victor Radu
Imagine doctor Alexandra Chelariu
Dr. Alexandra Chelariu
Imagine doctor Mircea
Dr. Mircea Lica