RHD

Confidentialitate
 

Tratam cu cea mai mare seriozitate protectia informatiilor cu caracter personal. De aceea, va putem asigura ca Politica de Confidentialitate Hernia Trading Center, ce reglementeaza modul in care colectam, folosim si divulgam informatiile provenite de la utilizatorii www.rhd.com.ro este in conformitate cu cele mai noi reglementari in domeniul legislatiei privind datele cu caracter personal din Romania si din Europa.

 

Va multumim pentru incredere si va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari cu privire la Politica noastra de Confidentialitate.

 

Colectarea informatiilor directe si indirecte

Hernia Trading Center poate colecta informatii cu caracter personal directe de la utilizatori, in mai multe moduri care includ, dar nu se limiteaza la actiunile de mai jos:

- vizitarea www.rhd.com.ro

- completarea unui formular pe www.rhd.com.ro

- contactarea noastra, prin orice mijloace puse la dispozitie pe www.rhd.com.ro

 

Informatiile cu caracter personal directe si indirecte

1. Informatiile cu caracter personal directe pe care le colectam sunt: Nume, Prenume, Email, Telefon, precum si orice alta informatie pe care ne-ati putea-o oferi în cadrul formularelor.

2. Informatiile cu caracter personal indirecte pe care le colectam sunt datele generate de interactiunea utilizatorului cu www.rhd.com.ro: Adresa IP, nume browser, tip de dispozitiv folosit pentru a accesa site-ul, sistem de operare, furnizor de servicii de internet, cookie-uri etc.

 

Utilizarea informatiilor cu caracter personal

Hernia Trading Center ar putea colecta si folosi informatiile cu caracter personal pentru:

- A raspunde la solicitari explicite trimise de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact sau al oricarui alt mijloc disponibil pe www.rhd.com.ro

- Comunicare de marketing - doar dupa acordarea in avans a acordului dumneavoastra

- Imbunatatiri tehnice pe www.rhd.com.ro

- Analize de date, pentru a putea personaliza www.rhd.com.ro, precum si serviciile Hernia Trading Center, in funcție de preferintele dumneavoastra.
 

Divulgarea informatiilor cu caracter personal

Pentru a va putea oferi acces la produsele si serviciile Hernia Trading Center si pentru scopurile mentionate anterior, este necesara implicarea unor parti terte in management-ul datelor dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, ar trebui sa stiti ca ne alegem partenerii cu grijă si facem in permanenta eforturi pentru a asigura confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin contracte individuale semnate cu fiecare dintre partenerii nostri de business.
 

Stocarea informatiilor cu caracter personal

Informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor www.rhd.com.ro vor fi pastrate doar atat cat este nevoie pentru ca Hernia Trading Center sa va poata oferi produsele si serviciile solicitate. Dincolo de aceasta perioada, informatiile cu caracter personal vor fi arhivate în conformitate cu prevederile legale.
 

Exercitarea drepturilor

Veti avea in permanenta acces si control asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal. Astfel, veti avea dreptul de a accesa, modifica, limita sau sterge informatiile dumneavoastra cu caracter personal, ca si scopul de a obiecta cu privire la procesarea acestor date. Toate drepturile de mai sus pot fi exercitate in mod direct prin trimiterea unui email pe adresa contactrhd@gmail.com. Mai mult, aveti dreptul de a depune plangeri autoritatilor competente din Romania in cazul unor brese de securitate.

 

Schimbari in Politica de Confidentialitate

Hernia Trading Center isi rezerva dreptul de a modifica aceasta Politica de Confidentialitate fara nicio notificare in avans. Va recomandam sa parcurgeți aceasta secțiune de fiecare data când accesati acest site. Continuarea vizitei dumneavoastra pe www.rhd.com.ro dupa ce aceste modificari sunt implementate reprezinta acordul dumneavoastra implicit asupra acestora.


Acceptarea Politicii de Confidentialitate

Folosirea www.rhd.com.ro implica acceptul dumneavoastra cu privire la continutul Politicii de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu termenii acesteia, va rugam sa incheiati vizita dumneavoastra acum.